xxx
GEZINSMAN.NL heeft als missie om gezinsprocessen te ondersteunen met technische oplossingen en is een innovatieve full stack developer van systemen, inclusief embedded en electronica. Daarnaast is GEZINSMAN.NL ook gespecialiseerd in de ontwikkeling, onderhoud en deployment


  • GEZINSMAN.NL staat voor een slimme samenleving, waaraan wij zo veel mogelijk willen bijdragen door middel van betaalbare technische oplossingen. Dit doet GEZINSMAN.NL door cloud toepassingen aan te bieden, die het samenwerken van gezinnen ondersteunen. Dit zal de gezinnen geld en tijd besparen.
  • Vervolgens wil GEZINSMAN.NL uw gezin slim maken. Dit gaat GEZINSMAN.NL doen door cloud toepassingen aan te bieden, die het samenwerken van de gezinsleden onderling bevorderen. Dit zal het gezinsleven overzichtelijk maken en een gezin vooral meer (vrije) tijd gaan opleveren.
  • De gezinnen, die nog een stap verder met ons willen gaan, kunnen GEZINSMAN.NL benaderen om hun woning slim te maken. Dit kan GEZINSMAN.NL doen, omdat wij een uniek, bedraad en professioneel smarthome produkt zelf in eigen huis hebben ontwikkeld. Dit zal het gezin naast comfort en bedieningsgemak vooral inzicht geven in het huis. Denk aan bedieningsgemak, energieverbruik, binnenklimaat monitoring en beveiliging.


GEZINSMAN.NL maakt gebruik van opensource software en betaalbare, maar betrouwbare single board computers. Hierdoor kan GEZINSMAN.NL de ontwikkelwerkzaamheden efficient, kwalitatief hoog en betaalbaar houden. Dit betekent voor de consument, dat hij niet de hoofdprijs betaalt, die men normaal voor een professioneel bedrade domotica systeem betaalt, maar een normale prijs, die vergelijkbaar is voor het afnemen van bijvoorbeeld een glasvezel internet/tv service. Bovendien is de smarthome, als privé clouddienst, nauw geintegreerd met de GEZINSMAN.NL cloud diensten, wat tal van handige toegevoegde functionaliteiten oplevert.Het GEZINSMAN.NL gebouwautomatiseringsprodukt maakt gebruik van dezelfde gedistribueerde architectuur, die ook in medische en defensie systemen wordt toegepast. In deze architectuur is de functionaliteit verdeeld over meerdere apparaten. Dit heeft te maken met de toepassing, waarvoor deze systemen worden gebruikt. Bij deze toepassing is het noodzakelijk dat het systeem blijft werken, als dit namelijk niet het geval is kan dit leiden tot ernstige beschadingen of fataal zijn.

Door de architectuur van het GEZINSMAN.NL gebouwautomatiseringsprodukt op deze manier in te richten, kan dezelfde hoge betrouwbaarheid gegarandeerd worden, ondanks het gebruik van goedkope single board computers! Zo heeft elke kamer dus een lokale bediening. Mocht deze uitvallen, dan is slechts één kamer onbedienbaar, de rest blijft nog gewoon werken. En mocht de centrale computer wegvallen, dan zijn de kamers altijd nog lokaal te bedienen.

De smarthome synchroniseert zijn data met de GEZINSMAN.NL cloud servers. Dit gebeurt met dezelfde technieken, die de NATO ook gebruikt om intelligence data te delen onder de bondgenoten. Hierdoor is het mogelijk om het huis en de andere GEZINSMAN.NL cloud diensten overal ter wereld te bedienen, zonder maar ook een poort in je huis open te zetten!De GEZINSMAN.NL clouddiensten zijn voor alle gezinnen volledig gratis. Deze kan GEZINSMAN.NL in de lucht houden met de inkomsten, die GEZINSMAN.NL voor zijn gebouw automatiseringsprodukt binnen krijgt. De afnemers van het gebouw automatiseringsprodukt betalen dus voor extra luxe en woongenot en houden hiermee de clouddiensten operationeel. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van opensource software en een cluster van betaalbare virtuele private servers (VPS), waarmee de kosten voor het systeem laag gehouden kunnen worden zonder op kwaliteit in te leveren.

Dus eigenlijk is GEZINSMAN.NL een soort moderne Robin Hood: Je steelt van de rijken en verdeelt het onder de minder welgestelden.

Min of meer wel. Maar GEZINSMAN.NL verkoopt een produkt/dienst aan huizenbezitters, die een echte meerwaarde aan hun woning geeft. En vaak betreft het woningen, die baat kunnen hebben van een professionele gebouw automatiseringsdienst. Het is dus een win-win-win situatie: Huizenbezitters krijgen een luxere woning, niet-huizenbezitters profiteren van een slimme samenleving en GEZINSMAN.NL kan er een zakcentje aan verdienen en daarmee de R&D aktiviteiten financieren.


Partners


Vaardigheden

system engineering 90%
embedded systems 90%
electronica 85%
cloud systemen 80%
Software development 90%
gedistribueerde systemen 90%
high availability en loadbalancing90%
CI / CD80%
Onderhoud 75%