Wij zijn gespecialiseerd in detachering en cloud computing.Detachering

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van real-time kritieke systemen, gedistribueerde systemen, 24/7 multi-user cloudsystemen, embedded systemen en electronica.

Wij zijn met name gespecialiseerd in innovatieve projecten, waar kwaliteit voorop staat. Door een projectmanagement methode te hanteren, die een mix van agile en waterval is, zijn wij in staat om zowel de doorlooptijd als de kwaliteit te waarborgen.

Brede Ervaring
Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ingezet worden als:

  • Full-stack Developer
  • DevOps Engineer
  • Lead System Engineer / Architect
  • Test Engineer
  • Embedded Software Engineer
  • Electronics Engineer

Pragmatisch en Resultaatgericht

Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Niet alleen zijn wij in staat om een project vanuit een helicopter-view te bekijken, maar waar nodig werken wij ook mee aan de dagelijkse werkpaketten.

Innovatief

Wij zijn gespecialiseerd in projecten met een hoog R&D gehalte, waarbij de requirements/user stories nog ontbreken of zelfs onbekend zijn. Echter met een agile manier van werken, risico managegement, en een hands-on mentaliteit, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bovenwater komen.

Kwaliteit

Naarmate meer requirements/user stories bekend worden, hoe meer nu het accent op (automatisch) testen en kwaliteit wordt gelegd. Hierbij wordt een volledig automatische build en teststraat opgezet, compleet met versie beheer, releases en kwaliteitscontrole. De agile manier van werken verandert hiermee gaandeweg naar een waterval manier van werken, zodat de kwaliteit gegarandeerd kand worden.Cloud Computing

U denkt erover om een cloudapplicatie te laten ontwikkelen, die op alle apparaten goed werkt? U wilt deze webapplicatie steeds verbeteren en de inhoud op éénvoudige wijze zelf kunnen aapassen? U heeft echter geen idee hoe te beginnen en zou graag hierin persoonlijk ondersteund en begeleid willen worden.

Dan hebben we goed nieuws voor U! Gezinsman.nl stelt zijn jarenlange ervaring en diensten ter beschikking om dit voor U te realiseren. U hoeft alleen over de inhoud na te denken en de business rules aan te leveren en wij doen de rest. Van domeinregistratie, beveiligde communicatie (SSL), website beheer, cloudapplicaties en opzetten/onderhoud van de servers.

Hiervoor gaan wij voor U een op maat gemaakte cloudapplicatie opzetten, inclusief database(s) en administrator portals. Met deze portals heeft U zelf 100% controle over uw clouddienst. Doordat we maatwerk leveren en continue verbeteringen kunnen aanbrengen, voldoet de cloudapplicatie altijd aan uw businessrules. En mede door onze moderne technieken en manier van werken kunnen wij deze dienst met een concurrerende prijs aanbieden!

Onze manier van werken is 100% transparant (neem gerust een kijkje in onze keuken!). Dit geeft U de gelegenheid om aktief mee te denken aan uw eigen cloudapplicatie. Wij ontzorgen U van de complexe technische zaken en zorgen voor een kinderlijk éénvoudige bediening.


...
Fullstack development

Fullstack development omvat alle disciplines die nodig zijn om een systeem te realiseren. Als input zijn in feite alleen een architectuur en de business rules nodig. De business rules worden door de klant aangeleverd en wij doen de rest. De fullstack developer werkt net zo gemakkelijk aan de processen aan de front-end (HTML, javascript, angular-js, etc. ) als aan de back-end processen (Java, C, Springboot, gedistribueerde databases). Door het beheersen van het hele proces kunnen we snel en vakkundig nieuwe functionaliteiten introduceren en bugs oplossen.

...
Embedded Systems/Elektronica

Als wij het over de full stack hebben, dan hebben wij het ook over de volledige straat inclusief embedded systems development en de nodige elektronica! Onze ontwikkelaars voelen zich net zo makkelijk thuis in javascript, html en java als print-platen, oscilloscopen, weerstanden, condensatoren, opamps, actuatoren en sensoren. Systemen waar wij aan werken bestaan dus niet alleen over de front-end en back-end software, maar ook over embedded software en elektronica, die het mogelijk maken om met allerlei hardware systemen (actuatoren en sensoren) in een real-time domein te interacteren.

...
Devops

Naast het full-stack ontwikkelen van het volledige systeem, verzorgen wij ook tegelijk de deployment en de 24/7 operatie. Zo zijn er korte lijnen tussen het ontwikkel- en operationsteam en kunnen verbeteringen en bugfixes snel operationeel worden gemaakt. Hierbij wordt een agile en iteratieve manier van ontwikkelen gehanteerd met als hoofddoel om zo snel mogelijk alle stakeholders erbij te betrekken om zodoende tijdig te kunnen worden bijgestuurd.

...
Iteratieve ontwikkeling

Ons ontwikkelproces is iteratief. Dat wil zeggen dat we dezelfde processen continu blijven herhalen, totdat de klant tevreden is over het resultaat. Dankzij korte overleglijnen tussen development en operations (DevOps) en onze kennis over de volledige ontwikkelstraat, zijn we in staat om een complex systeem met hoge kwaliteit te bouwen in een relatief korte tijd.